Agenda, Food & Drinks, Uitgaan

Foodtruck Festival in Laren

Komend weekend, op 24 en 25 augustus 2019, organiseert Le Bocque een Foodtruck Festival op de Kleine Brink in Laren. De lokale horeca en winkeliers presenteren zichzelf tijdens dit Festival in een bijzonder jasje: een foodtruck. Deelnemers zijn onder meer Slagerij Spoelder, Het Visatelier, Sawasdee Thai Food, restaurant Hamdorff en Organic Laren. De Gouden Ton draagt zorg voor de wijnen die worden geschonken. Er komt ook een compleet Frans plein met aanbieders van Franse streekproducten vanuit authentieke Franse 2CV Foodtrucks.

Lee Towers en Xander de Buisonjé

Een evenement van Le Bocque kan natuurlijk niet plaatsvinden zonder muzikale ondersteuning. Op zaterdagavond zal  good old Lee Towers de sfeer zetten. Zondag is niemand minder dan Xander de Buisonjé aanwezig, die hiervoor niet al te ver hoeft te fietsen.

Over Le Bocque

Le Bocque is een stichting zonder winstoogmerk, opgericht door 17 Larense ondernemers. Doelstelling van de stichting is het organiseren van kleinschalige evenementen door en voor Laarders. Le Bocque wil hiermee de cohesie tussen alle inwoners te bevorderen. Het Foodtruck Festival is het vierde gratis evenement dat Le Bocque voor Laren organiseert sinds haar deelname aan Lekker Laren in 2016. Eerder organiseerde de stichting twee jaar op rij Koningsdag op Plein 1945 en het Dorpsfeest in 2017 op de Kleine Brink.

Alleen pinnen

Het Foodtruck Festival in Laren is komende zaterdag van 15 tot 23 uur en zondag van 13 uur tot 21 uur. Let op: je kunt op het Festival alleen pinnen!

 

 

23 augustus 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.