Agenda, Nieuws

Film kijken in het Dudokpark

Filmtheater Hilversum organiseert zaterdag 20 augustus de jaarlijkse openluchtvoorstelling in het Dudokpark. En de toegang is gratis.

Le Tout Nouveau Testament Dudokpark film

Dit jaar is er gekozen voor de heerlijk bizarre komedie van Belgische bodem Le Tout Nouveau Testament met de Franse topactrice Catherine Deneuve. De strekking van de Franstalige film is even kort als hilarisch: Wist je dat God leeft en in Brussel woont met zijn dochter?

De komedie begint als het donker is, om 21.30 uur. Een film is niet het enige dat er te zien valt. Als je eerder komt (om 20.15 uur) dan kun je ook nog genieten van live muziek. Een tip van de organisatie: Neem een klapstoeltje van thuis mee. Ook een lekkere warme trui of jas is soms geen overbodige luxe.

Bekijk hier het Facebookevenement en meld je aan!

17 augustus 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.