Agenda, Kunst, Nieuws, Tam Tam

Fiets gratis Museum Hilversum binnen!

Ben jij al naar expositie China Dreams in Museum Hilversum geweest? Zo niet, dan is het nu nog interessanter om deze expositie te bezoeken. Kom met de fiets en dan is de expositie gratis!

Xu

XiaoXiao Xu – China Dreams

Fietssleutel

China en Nederland staan beide in de top 10 van landen met relatief veel fietsers. Dat gaf  Museum Hilversum inspiratie voor een mooie promotiestunt: inwoners uit Hilversum en omgeving mogen de komende twee weken gratis naar de tentoonstelling China Dreams op vertoon van hun fietssleutel. In de tentoonstelling laten de fotografen Xiaoxiao Xu, Ruben Terlou en Ruben Lundgren ons kennismaken met het land dat zich snel ontwikkelt tot een moderne wereldspeler. Deze actie loopt tot en met 24 oktober 2021.

Ruben Lundgren

Ruben Lundgren – China Dreams

Vol mystiek

Met de actie nodigt het museum Hilversummers uit en hoopt meer mensen te laten kennismaken met de expositie over China. ‘China is een land vol mystiek die we nog niet goed durven te omarmen en die ons steeds weer verbaast’, aldus museumdirecteur Stef van Breugel. ‘In een wereld die wordt overspoeld met berichten en beelden is een museum een fijne plek om te kijken en te beleven. Bezoekers kunnen met onze nieuwe app achtergrondverhalen van de werken horen, ingesproken door de fotografen’, legt Van Breugel uit. Fietsparkeren kan direct op het plein voor het museum.

Ruben Terlou

Ruben Terlou – China Dreams

 

 

Museum Hilversum info

Museum Hilversum programmeert in het hart van de Mediastad uiteenlopende tentoonstellingen met verschillende vormen van mediakunst en -cultuur. Het museum is een levendige plek voor inspiratie en ontmoeting met lezingen, rondleidingen en MediaLabs. Meer informatie over het museum en de activiteiten in het museum is te vinden op de website www.museumhilversum.nl.

12 oktober 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.