Gezondheid, Nieuws, Wonen & Lifestyle

Elzen Kliniek in Naarden: Beauty Hotspot in het Gooi

Die vriendin die er zo enorm goed uitziet? De buurvrouw die zo straalt? De schrijfster die zo jaloersmakend mooi ouder wordt? Grote kans dat zij klant zijn bij de Elzen Kliniek. Deze prachtige kliniek, gevestigd in een monumentaal pand in Naarden-Vesting, heeft een geheel eigen kijk op de maakbaarheid van schoonheid, uitstraling en ouder worden.

Succesvol boek

Oprichtster dr. Helga van den Elzen  leidt artsen op tot injectables-specialist, geeft trainingen aan vakgenoten, lezingen op internationale congressen en schreef er zelfs een succesvol boek over, want met haar ruim 25 jaar ervaring, 40.000 behandelingen en vooral met haar baanbrekende ‘Tipping Point Approach’ heeft ze wel iets te vertellen. En te tonen, en dat doen de ambassadeurs van de Elzen Kliniek van harte.

Totaalplaatje

In deze kliniek wordt vooral gekeken naar het totaalplaatje en dat betekent dat er veel kennis voorhanden is van de volledige anatomie van het gezicht, dus van de bottenstructuur, het weefsel, alle gezichtsspieren die emoties kunnen uitdrukken en ga zo maar door. Hierdoor weet men precies dat de oorzaak van een ‘probleemplek’ in het gezicht zomaar ergens anders kan liggen. En bij de Elzen Kliniek pakken ze dus zo’n oorzaak aan, kort gezegd.

Eigen uitstraling

Dokter Polomski en de andere cosmetisch artsen van de Elzen Kliniek streven er met het team naar om iedereen zijn of haar eigen schoonheid en uitstraling te laten behouden, dat kunnen ze niet vaak genoeg benadrukken. Je bent op z’n mooist als innerlijk en uiterlijk met elkaar in harmonie zijn, want échte schoonheid komt van binnen.

Elzen Kliniek, Cattenhagestraat 6, Naarden. Telefoon: 035-6991515. www.elzenkliniek.nl

3 november 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.