Nieuws

Ellen Snoep nieuwe directeur Grote Kerk Naarden

Marlo Reeders is vertrokken, dus Stichting Grote Kerk Naarden ging op zoek naar een nieuwe directeur. Het zijn ‘big shoes to fill’, maar gelukkig hebben ze een kandidaat gevonden die daar uitstekend in past: drs. Ellen Snoep. Per 1 maart 2019 wordt zij de nieuwe directeur van de stichting.

Grote Kerk Naarden

Ellen Snoep

Nationaal Openluchtmuseum

Ellen Snoep heeft jarenlange ervaring in de wereld van cultureel erfgoed en cultuurparticipatie. Zij werkt tot 1 maart bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem als Hoofd van de afdeling Netwerkprojecten. Onder haar leiding werd onder meer het landelijke Canonnetwerk ontwikkeld en groeide de Maand van de Geschiedenis uit tot de grootste historische manifestatie van Nederland.

Passie

Ellen: “Grote Kerk Naarden is een prachtig en uniek monument èn een ontmoetingsplek voor bezinning en inspiratie voor mensen in en buiten het Gooi. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn passie voor erfgoed, publiek en cultureel ondernemerschap Grote Kerk Naarden nog sterker op de kaart te zetten samen met het betrokken team van medewerkers en vrijwilligers.”

Namens alle medewerkers van Gooische Tam Tam: heel veel succes en tot snel!

19 januari 2019

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.