Nieuws, Shoppen

Een Schitterende Slangenkuil: Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: Een Schitterende Slangenkuil van Ton Verlind.

 

Een Schitterende Slangenkuil

Aan de hand van het persoonlijke verhaal en de carrière van Ton Verlind krijgen we met dit boek een mooi en soms smeuïg inkijkje achter de schermen van de publieke omroep en de media in het algemeen. Ton beschreef zijn herinneringen aan vijftig jaar journalistiek, vanaf de eerste dagdromen tot aan de top van de omroep. Een slangenkuil: want media en journalisten kunnen wel of niet het verschil maken, zo blijkt uit zijn verhalen. Ton leerde deze ‘fascinerende en schitterende slangenkuil’ vanuit diverse functies en van verschillende kanten kennen.

Ton Verlind

 

 

 

Hier vind je meer over Ton Verlind uit Hilversum:

www.tonverlind.nl

Het boek is verkrijgbaar bij onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

23 september 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.