Agenda, Uitgaan

Dudok in Concert 2017: live op televisie

Dudok in Concert komt aanstaande woensdag 6 september met een tweede editie. Het concert vanuit het Hilversumse Dudokpark was vorig jaar zo’n enorm succes, dat  dit muzikale evenement een vervolg krijgt. Ook nu is het iconische raadhuis van Hilversum het decor van het concert. Dit jaar zijn er onder meer optredens van Angela Groothuizen, 3JS, Frank Boeijen, Fresku, Julia Zahra, Boris en van het 150 zangeressen tellende Goois Vrouwenkoor. Al deze artiesten zullen worden begeleid door het Metropole Orkest.

Live op televisie

Dudok in Concert zal live op televisie worden uitgezonden. In 2016 was het evenement de afsluiting van 100 jaar Dudok. De NPO zond het concert twee dagen later uit en die live-registratie werd door zo’n 1 miljoen mensen bekeken. Dit jaar vormt het concert de start van Dutch Media Week, een zevendaags evenement waarin alle facetten van media centraal staan.

Ruud de Wild

Beeldmaker en radio-dj Ruud de Wild krijgt bij Dudok in Concert de unieke kans om als verhalenverteller de gevel van het iconische Raadhuis van Hilversum – dat ontworpen is door Dudok – opnieuw in te kleuren. Voor Dudok in Concert heeft hij een eigen alfabet gecreëerd.

Dudok in Concert: Gooische talenten

We mogen als Gooiers best trots zijn op dit evenement. Het Metropole Orkest heeft de mediastad als thuisbasis, Julia komt uit Bussum en de vrouwen van het Goois Vrouwenkoor, over wie wij al eerder schreven in ons magazine, wonen ook in onze regio. Het muzikale evenement begint ‘s middags met Raadhuis Open Podium en is gratis toegankelijk. Het concert word ‘s avonds live uitgezonden bij de NOS, vanaf 20.33 uur op NPO1. Kijk voor actuele informatie op de facebookpagina van Dudok in Concert!

Dudok in Concert 2017 live op televisie

4 september 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.