Agenda, Food & Drinks, Uitgaan

druif: het eerste Hilversumse WijnFestival

Zondagmiddag 9 september 2018 vindt het allereerste Hilversumse WijnFestival plaats: druif. Diverse Hilversumse wijnspecialisten presenteren hier hun favoriete wijnen. Veertig verschillende wijnen maar liefst, dus er valt wel wat te proeven. Bovendien zijn er bijpassende hapjes en is er heerlijke jazz- en bluesmuziek. Kortom: het wordt een feestje op het Marktplein in Hilversum!

DRUIF wijnfestivalIl Divino

Een van de organisatoren van het festival is ‘onze eigen’ wijnexpert Ewout Jansen van Il Divino. In elk nummer van Gooische Tam Tam Magazine vertelt hij de lezers over een heerlijke wijn. Tijdens druif doet hij hetzelfde voor het publiek dat langskomt. “Het is een langgekoesterde wens van mijn collega’s en van mij om zo’n festival te organiseren. Eerder was op het Marktplein het bierfestival, dat veel publiek trok. Met druif hopen we ook op een flinke toeloop. Wijnkenners of wijnliefhebbers: iedereen is welkom.”

Kaarten voor druif

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende partijen. In de voorverkoop krijg je korting. Wil je last-minute langskomen? Kan ook: dan koop je gewoon een kaartje aan de deur!
Kaarten in de voorverkoop: € 12,50
Kaarten aan de deur: € 15,00.
De prijs is inclusief 4 munten á € 2,50.
 

Win kaarten!

Gooische Tam Tam mag twee keer twee kaarten verloten. Stuur een mail naar actie@gooischetamtam.nl onder vermelding van WijnFestival. Schrijf je naam en woonplaats erbij! We laten vrijdagmiddag 7 september horen of je gewonnen hebt.

Waar?

Het eerste Hilversumse WijnFestival druif vindt plaats op het Marktplein in Hilversum, zondagmiddag 9 september 2018 van 14-19 uur.
Deelnemende partijen zijn: Mijn Hemel • Vinique • Il DiVino • Vintage • Wijngaard Zonnestraal • De Biologische Slagerij • Matthijs Boon • MOUT
5 september 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.