Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Coyote Ugly Night in The Guardian

Het is een goed bewaard geheim dat negen van de tien vrouwen die de film Coyote Ugly hebben gezien, zelf ook graag een keer op die manier op de bar willen staan. Een club 30+ meiden uit ‘t Gooi gaat niet meer wachten, maar organiseert in het paasweekend zelf een Coyote Ugly Night. “Een uit de hand gelopen grap, maar we gaan het echt doen!”

Coyote

Girl Power

De meiden vinden het leuk om eindelijk eens achter en op de bar te kunnen staan met vriendinnen, maar tegelijkertijd zijn ze van mening dat Hilversum wel wat Girl Power kan gebruiken. De avond is dus geïnspireerd op de film ‘Coyote Ugly’, maar dan net even anders.  Er wordt meteen een goed doel aan gehangen, want de Coyotegirls gaan geld inzamelen voor de ongeneeslijk zieke Emma (30) uit Utrecht. Alle fooi van de avond zal naar haar stichting gaan. Lees hier het verhaal over Emma:

http://www.lindanieuws.nl/nieuws/ongeneeslijk-zieke-emma-start-nieuwe-stichting-voor-behandeling/

Datum: 15 april

Locatie: The Guardian, Hilversum

Dresscode: Dresscode: denim style, ruitjes, bootjes, cowboy hoed.

Entree voor iedereen + gratis

12 april 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.