Agenda, Nieuws

Counting Crows 9 juli op Paleis Soestdijk

Counting Crows geeft op zaterdag 9 juli een concert in de tuin van Paleis Soestdijk. De aankondiging is de derde show in de reeks van zomeravondconcerten onder de noemer ‘Royal Park Live’. Zowel het concert van Damien Rice als van BLØF raakte in enkele uren uitverkocht. De kaartverkoop van Counting Crows start maandag 14 maart om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.
Poster - Counting Crows - Royal Park Live - 9 juli 2016
De Amerikaanse band Counting Crows is bekend van hits als ‘Mr. Jones’, ‘Big Yellow Taxi’, ‘Accidentally In Love’ en de samenwerking met BLØF in ‘Holiday In Spain’. De band draait al meer dan 20 jaar mee aan de top en ging op tour met onder andere Bob Dylan en Rolling Stones. Vorig jaar stonden Counting Crows nog op de festivals Pinkpop en Concert at SEA.

Het is voor het eerst dat er een grootschalig popconcerten worden georganiseerd met de sprookjesachtige setting van Paleis Soestdijk als achtergrond. De Koninklijke residentie, welke werd geopend in 1678, is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana. Onder de noemer ‘Royal Park Live’ is het publiek vanaf 17:00 uur welkom in de paleistuin en staan er verschillende voorprogramma’s op het podium. Uniek aan de concertreeks is de mogelijkheid om het paleis daadwerkelijk te bezoeken en om te picknicken in het park.

 

NPO Radio 2 presenteert
Counting Crows – Royal Park Live
Paleis Soestdijk
zaterdag 9 juli 2016

Staanplaatsen en zitplaatsen op de tribune gaan maandag 14 maart om 10:00 uur in de verkoop via www.royalparklive.nl. Via de website zijn ook picknickboxen en een paleisbezoek bij te boeken.

11 maart 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.