Agenda, Nieuws

Dit weekend: Het Dudoktheaterfestival in Hilversum

Willem Dudok was misschien wel de bekendste architect van Nederland en laat Hilversum nu net bekend staan om de creaties van de man. Omdat hij honderd jaar geleden in dienst trad van de gemeente Hilversum is er 18 juni een heus Dudokfestival.

Dudokfestival

Als je van theater houdt, dan zit je dit weekend goed in Hilversum. Om Dudok te eren vinden er maar liefst drie theatervoorstellingen plaats op één dag. En het leuke daar aan is; de locaties zijn tot kort van te voren nog geheim. Koop je een kaartje, dan spreek je af op een plek in Hilversum en van daaruit krijg je meer te weten.

Het festival vond al een aantal keer eerder plaats, maar dit jaar heeft het flink uitgepakt qua talent, vanwege het honderdjarig ‘dienstverband’ van Dudok. Wat te denken van Stefano Keizers (winnaar Amsterdams Kleinkunst Festival 2016), Ann’d Friends (jong aanstormend jazz talent) en Kirsten van Teijn (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2013).

Het festival is zo populair dat het al uitverkocht was, maar er zijn nu extra kaartjes beschikbaar. Wees er dus snel bij! Hier kun je ze bestellen.

15 juni 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.