Food & Drinks

champagneproeverij a.s. zondag bij Petit Clos Laren

De champagneproeverij vindt plaats van 13.00 – 16.00 uur bij Petit Clos Laren. We schenken er onze familiechampagne Koechlin. Wie zich een voorstelling maakt van het goede Franse leven, droomt weg bij de gedachte aan eindeloze druivenvelden, een bruisend glas champagne en het trotse symbool van dit prachtige land: de Eiffeltoren. Al deze unieke eigenschappen zijn gebotteld in de exclusieve champagne van Koechlin.

Met maar liefst vier verschillende soorten champagne biedt Koechlin voor elk wat wils. Van de friszure Brut, de fruitige Rose, de gerijpte Prestige tot de unieke op eikenhouten vaten gerijpte Adeline: elke variant is een pure smaaksensatie. Bovendien is de champagne beschikbaar in diverse flesformaten. Aan de collectie zijn verrukkelijke champagnelikeuren toegevoegd die ideaal zijn in te zetten als aperitief of digestief.

De complete champagneserie van Champagne Koechlin inclusief de champagnelikeur is verkrijgbaar bij Petit Clos Laren.

23 december 2017

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.