Agenda, Nieuws

Champagnediner in Grote Kerk Naarden (win kaarten!)

Op 1 december 2017 wordt voor het vierde achtereenvolgende jaar een prachtig Champagnediner georganiseerd in de Grote Kerk van Naarden. Ook dit jaar is de opbrengst van het diner, waarvan DS Automobiles hoofdsponsor is, bestemd voor het goede doel. EARTH Concepts, dat met EARTH Water de partner van het evenement is, zorgt dat deze opbrengst goed terechtkomt.

LifeBuild

Foto: EARTH Concepts

Water voor Kameroen

Het goede doel van deze avond is LiveBuild. Dit is een van de twee organisaties waaraan Earth Concepts jaarlijks structureel aan doneert. Deze stichting zet zich in voor het bouwen van water- en onderwijsvoorzieningen in Kameroen. Het ultieme doel is dat dorpsbewoners kunnen voorzien in hun eigen basisbehoeften, zodat ook zij hun volle kracht kunnen benutten om het leven van zichzelf en dat van anderen te verbeteren. Met financiële steun van EARTH Water helpt LiveBuild deze dorpen met in totaal 17.500 mensen een duurzaam watersysteem te realiseren.

 

Benjamin Herman en Alain Caron

Een geweldig goed doel dus, maar laten we vooral de mooie avond niet vergeten. Met elkaar in black tie in de prachtige Grote Kerk genieten van een heerlijk diner, dat omlijst wordt door muziek. Niemand minder dan saxofonist Benjamin Herman, een van de meest originele en productieve jazz-muzikanten van Nederland, zal het evenement komen opluisteren met zijn muziek. Ook voor het diner is niet de eerste, de beste gestrikt. TV-kok en culinair journalist Alain Caron, onder meer bekend van het programma Masterchef, staat deze avond achter de pannen. Caron werkte onder meer bij Tante Koosje (chef de partie) en De Kersentuin (chef-kok), die beide, terwijl hij in de keuken stond, een Michelinster behaalden.

Sharmanology

Shermanology. Foto: Carlijn Jacobs

Win kaarten bij Gooische Tam Tam

Na het diner komt als niet mis te verstaan toetje DJ-duo Shermanology. ‘The Dutch-Caribbean Brother-Sister-duo’ zorgt ervoor dat de voetjes van de kerkvloer kunnen. Aan de champagne zal het in ieder geval niet liggen. Wil je erbij zijn? Er zijn nog kaarten beschikbaar. Samen met je collega’s, je relaties of je vriendenkring is het een geweldige start van de decembermaand. Neem contact op met Arjan Ribbe: 06-46959895 of stuur een mail naar arjan@huntamsterdam.nl. Gooische Tam Tam mag 2 kaarten voor dit diner weggeven! Stuur voor woensdag 29 november 13.00 uur een mail naar actie@gooischetamtam.nl en we laten je zo snel mogelijk weten of jij deze twee kaarten hebt gewonnen!

 

27 november 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.