Kinderen

Cecilia Kinderkoor zoekt kleine zangtalentjes

In Naarden wordt een nieuw kinderkoor opgericht: het Cecilia kinderkoor. Op dit moment is men druk bezig om kinderen aan het werven en op 8 september hoopt het koor te kunnen beginnen met de eerste repetitie. Het koor is geschikt voor alle kinderen (vanaf zes jaar) die graag zingen. Op vrijdag van 15.30 tot 16.30 uur zal worden gerepeteerd in de Vituskerk op de Turfpoortstraat in Naarden-Vesting.

Cecilia Kinderkoor

Optreden

Gezelligheid, vrienden maken, muziek maken, verbinden, leren, positieve ervaringen opdoen, optreden, lekker bezig zijn: Cecilia Kinderkoor belooft het. Er worden veel populaire liedjes gezonden, zoals ‘Kinderen voor Kinderen’ en ook kerkelijke liedjes. Later dit jaar natuurlijk kerstliedjes! Wie interesse heeft of zich wil opgeven, kan een mailtje sturen naar: ceciliakinderkoor@outlook.com.

 

 

 

31 augustus 2017

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.