Nieuws, Shoppen

Cadeau Hotspot: Singer Shop

Soms zou je een adresje liever voor jezelf houden. Omdat je die ene zondagmorgen dacht: ‘Oh jee, cadeautje vergeten’, maar tijdens de verjaardag iets later op die dag hoge ogen scoorde met je bijzondere en originele bijdrage.

Die kunstzinnige wijnglazen, de design vaas, die unieke shawl, dat prachtige kunstboek… Maar goed, wij zijn de beroerdste niet, dus: welkom in de museumshop van Singer Laren. Vaak is een museumshop een verlengstuk van een museum, maar bij Singer Laren is er toch iets anders aan de hand. Ja, een deel van het assortiment is samengesteld aan de hand van de collectie in het museum. Dat is juist leuk, want met wisselende exposities vind je in de shop dus ook elke keer wat nieuws. Maar los daarvan zijn er nog veel meer fijne cadeautjes en cadeaus te vinden, en ook nog eens in verschillende prijsklassen.

Service van de vrijwilligers

Singer Shop Laren

Suzan (foto: Willemijn van der Eijk)

Suzan, sinds kort de nieuwe shopmanager, geeft met veel plezier haar eigen draai aan de winkel, maar: “We zetten de succesvolle lijn van Karen, mijn voorganger, wel gewoon voort.” Er werken maar liefst 45 vrijwilligers in de shop en ze doen dat met hart en ziel. “Goed adviseren, de tijd nemen, mooi inpakken; we staan er bij de Singershop om bekend”, zegt Suzan trots.

Sinds de verbouwing is het horecagedeelte van Singer Laren vrij toegankelijk, dus zonder museumkaartje kun je een bezoek brengen aan de shop, de mooie, nieuwe beeldentuin en het café. Ook op zondag.

 

Museumshop Singer Laren, Oude Drift 1, Laren. Telefoon: 035-5393952. www.singershop.nl.

18 april 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.