Nieuws, Shoppen

Cadeau Hotspot: ISUL Kado & Design

We kwamen binnen voor een verhaal en liepen de deur uit met een pen. Niet zomaar een pen, maar een van Japanse makelij, met een fijne maar ijzersterke needle point. Een duurzame pen, want je kunt er nieuwe vullingen in doen.

Een prachtig vormgegeven pen die zó lekker schrijft dat het verhaal bijna vanzelf komt. Een pen dus waar de hoofdredacteur diep gelukkig van wordt. Typerend voor ISUL: je kunt er binnenlopen met een depressie en stapt vrolijk weer naar buiten. Door de kleurrijke producten, maar ook dankzij eigenaresse Peggy zelf, die met haar vriendelijkheid, welgemeende aandacht en warme persoonlijkheid iedereen voor zich inneemt.

Ze startte ISUL vijf jaar geleden, toen nog in de Kapelstraat. “Voor originele cadeautjes moest je naar de negen straatjes in Amsterdam of de binnenstad van Utrecht. Ik wilde dat ook in mijn eigen home town.”

Korea

Haar voorliefde voor het Verre Oosten – Peggy studeerde Koreaans en woonde een jaar in Zuid-Korea – komt duidelijk naar voren bij ISUL. Veel Japanse merken: “wat Japanners maken, is vaak eenvoudig, verfijnd, en tegelijkertijd heel goed”, vertelt Peggy.

Maar ISUL verkoopt bijvoorbeeld ook oorbellen van de Israëlische ontwerpster Ayala Bar en het keurrijke melamine servies van het Deense merk RICE. Peggy schept er het hoogste plezier in om een verrassende en unieke collectie samen te stellen die je nergens anders aantreft. Dat is waarschijnlijk het geheim van ISUL, dat plezier, dat je in de producten weerspiegeld ziet.

 

ISUL Kado & Design, Nassaustraat 15, Bussum. Telefoon: 035-8882228. www.isul.nl

18 april 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.