Nieuws, Shoppen

Cadeau Hotspot: Dille & Kamille

Duurzaam, biologisch, natuurlijke producten met een verhaal: het is nu misschien enorm hip, maar Dille & Kamille weet niet beter. Het bedrijf startte in 1974 – mind you: 44 jaar geleden! – in een oude werfkelder in Utrecht.

Het oorspronkelijke concept staat nog steeds als een huis en dat maakt van deze winkel een trendsetter pur sang. Met gelukkig sinds zeven jaar ook een vestiging in het Gooi. Uitleggen wat Dille & Kamille te koop heeft, is onbegonnen werk. We doen een poging: aardewerk, keukentextiel, kruiden, snoep, potgrond, pasta, glaswerk, vele soorten thee en lokale producten. Duurzaam speelgoed en echte planten. Vogelhuisjes, rieten tassen, kleurvaste kaarsen, kinderboeken, Aleppo-zeep, een bamboehark, een egelmand, een tuitenrager (waar vind je hem nog) en een grapefruitmes. Een enorme variatie aan borstels en oneindig veel keukengerei. En kookboeken!

Dille & Kamille

Marjolijn (foto’s: Willemijn van der Eijk)

Glimlach

Als je hier niet vindt wat je zoekt, dan weten we het ook niet meer. Marjolijn Kahrel, eigenaresse van de winkel, vertelt: “Soms komt iemand alleen maar naar binnen om even tot rust te komen. De combinatie van sfeer, klassieke muziek en geur heeft dat effect op mensen. Voor ons is het belangrijk dat iedereen met een glimlach weer naar buiten loopt. Of dat nou door het mooi ingepakte cadeau, het eindelijk gevonden keukenproduct, de goede service of alleen maar door de heerlijke geur in de winkel komt, is ons om het even.”

 

Dille & Kamille, Groest 36, Hilversum. Telefoon: 035-7512981. www.dille-kamille.nl.

18 april 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.