Nieuws, Shoppen

Cadeau Hotspot: Balthazar Kookwinkel

Neem je tijd, neem je tijd. En als je slecht in kiezen bent, ben je in deze winkel helemaal de klos. Balthazar is sinds de start in 2012 een begrip. Eerst op de Gijsbrecht, toen in heel Hilversum en inmiddels in tout het Gooi.

Blij kind

Het is knap dat eigenaresse Irma al die jaren blijft verrassen met het assortiment. Het geestige is dat ze zelf ook als een blij kind door de winkel loopt en, als je bijvoorbeeld haar advies vraagt voor ‘een leuk cadeautje’, zij zelf ook geen keuze blijkt te kunnen maken. Dat is wel begrijpelijk, want de winkel staat vol met geweldige producten. Mooie, kwalitatief goede kookspullen, daar kun je Irma voor wakker maken.

Irma (foto: Willemijn van der Eijk)

Ze werkte eerst jarenlang in de reclame, maar wilde eens iets heel anders. “Mooie kookspullen zijn altijd al mijn passie geweest en er liggen vaak stapels kookboeken naast mijn bed. Hoe leuk zou het zijn om daar een hele winkel van vol te hebben? dacht ik toen.”

Perfecte, unieke cadeautje

Wij kunnen ons bed gerust in Balthazar zetten. Omringd door eindeloos veel kookboeken, de mooiste serviezen, glaswerk, prachtig stonewashed linnengoed dat Irma speciaal laat maken in Litouwen, supertoffe vinyl vloermatten die zijn geïnspireerd op antieke Portugese tegelvloeren, op maat gemaakte borrelplanken, keukenmessen, delicatessen en ga zo maar door.

Irma laat zich al die jaren al leiden door haar eigen smaak en niet door trends of hardlopers. Zodat je bij Balthazar Kookwinkel zonder uitzondering met het perfecte, unieke cadeautje de deur uitwandelt.

 

Balthazar Kookwinkel, Gijsbrecht van Amstelstraat 164, Hilversum. Telefoon: 035-7725166. www.balthazarkookwinkel.nl

18 april 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.