Agenda, Kunst, Nieuws, Shoppen, Wonen & Lifestyle

Buitenkansjes bij spectaculaire sale van Wolterinck Store

Wolterinck

Goed, je moet er zaterdag even de kermis voor omzeilen, maar dan heb je ook wat. Donderdag 28, vrijdag 29  en zaterdag 30 juni 2018 organiseert Wolterinck Store in Laren een waanzinnige sale, waar prachtige designerstukken, mooie meubels en bijzondere styling-items met enorme kortingen worden aangeboden. En enorm is bij Wolterinck ook echt enorm: de kortingen lopen op tot 80%! Bovendien geldt deze dagen op geselecteerde items uit de actuele collectie 10% korting, en 5% op de bestellingen die tijdens de sale worden gedaan.

Schoon schip

Normaal gesproken zie je dit soort uitzinnige sales uitsluitend bij opheffingsverkopen. Bij Wolterinck Store is dit gelukkig niet het geval. Wel wil de inspirerende woonwinkel graag ‘schoon schip’ maken. “We hebben in de loop der tijd diverse items verzameld waarvoor geen plaats meer is in de showroom”, legt storemanager Jeannette van Zoeren uit. “Dat kan allerlei redenen hebben: sommige hebben er al gestaan, andere zijn uit onze collectie gehaald, en soms heeft een stuk een kleine beschadiging opgelopen. Het kunnen ook items zijn die bijvoorbeeld verkeerd besteld zijn, of overgebleven na een van onze projecten. We zullen verschillende stukken aanbieden die we bijvoorbeeld tijdens Salon Résidence hebben gebruikt.”

Wolterinck sale

Feestje

Er heerst een fijn soort opwinding bij Wolterinck Store aan de vooravond van de sale. Iedereen is met man en macht aan het werk om alle designerstukken, meubels, items en producten naar de enorme tent te verplaatsen die speciaal voor deze sale is opgezet. Alle producten worden over een oppervlakte van maar liefst 150 vierkante meter verspreid, terwijl ook nog een deel van de buitenruimte gebruikt wordt. Brokis lampen, buitenmeubilair van Borek en Paola Lenti, Mantova bijzettafeltjes van Linteloo, een waanzinnige zes-zitsbank van Meridiani, fauteuils van het high-end Italiaanse merk Promemoria, een eindeloze hoeveelheid woonkussens: voor liefhebbers van interieur en design is deze sale een droom. Wolterinck die op wil schonen: dat is een feestje voor de klant!

Actuele collectie

Ook de 1500 vierkante meter grote Design Studio & Store van Wolterinck wordt helemaal in orde gebracht. In deze eigenzinnige omgeving komen alle onderdelen van Wolterinck’s World samen. Er is een breed scala van unieke en bijzondere producten te koop. Exclusieve designersmeubelen, verlichting, buitenmeubilair, kunstobjecten, antieke voorwerpen en de collectie ‘designed by Wolterinck’.

Internationale hotspot

Hoewel de prachtige inspiratiewinkel aan het Zevenend er al vijftien jaar zit, is de locatie voor sommige Gooiers nog steeds een verrassing. De aanstaande sale is een mooie gelegenheid om deze internationale hotspot van Laren te ontdekken. Design Studio Wolterinck ontwerpt interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen en producten met een eigen, bekende Wolterinck signatuur: ontwerpen gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Wolterinck Store biedt volop inspiratie aan klanten die het Wolterinck team met ontwerpers en stylisten inschakelen voor een project, maar het is ook een heerlijke woonwinkel waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld een speciaal cadeau. Voor huisparfum, een geurkaars, het mooiste tafellinnen, prachtige vazen, badartikelen, bijzondere accessoires ben je bij Wolterinck ook aan het juiste adres. En pak vooral die sale even mee.

Wolterinck Design Studio & Store, Zevenend 33e, Laren. Telefoon: 035-5383909.

Je bent van harte welkom op de sale: donderdag 28 juni van 10-20 uur, vrijdag 29 juni van 10-20 uur en zaterdag 30 juni van 10-18 uur.

26 juni 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.