Agenda, Kinderen, Nieuws

Boekenfeest bij LOS in Bussum

Woensdag a.s. start de Kinderboekenweek 2016 weer met het traditionele gratis kinderboekengeschenk. Het cadeauboek van dit jaar is gemaakt door de bekende kinderboekenschrijver Dolf Verroen. De ‘grand old man’ schreef een prachtig boekje over de oorlog: Oorlog en Vriendschap. los-kinderboekenweek

Tijdens de Kinderboekenweek is er bij Boekhandel LOS in Bussum veel te doen. Zo zijn er optredens van Tamara Bos, Dolf Verroen, Tosca Menten en Jozua Douglas. Het thema van de Kinderboekenweek 2016 is ‘Voor altijd jong’. Dat inspireerde boekhandel LOS tot het organiseren van een superkletsmiddag tussen opa’s, oma’s en hun kleinkids op donderdag 14 oktober.

Gratis kaartje

Voor gratis kaartjes en data: kijk op www.boekhandellos.nl of bij LOS op facebook en twitter. Meer weten over de kinderboekenweek? Kijk hier: www.kinderboekenweek.nl

3 oktober 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.