Food & Drinks

Blushing in Blaricum

Er werd natuurlijk wel wat van gevonden; zo gaan die dingen. ‘De zoveelste BN’er die een horecagelegenheid begint.’ Gordon trok zich er gelukkig niets van aan, want een passie laat zich immers nergens door weerhouden. Wie Gordon écht wil leren kennen, stapt binnen bij Blushing in Blaricum. Hier ligt zijn ziel en zaligheid: heerlijke koffie, gezonde producten, een stijlvolle in richting en goed gastheerschap.

Met horeca gaat Gordon terug naar zijn basis – hij volgde ooit een horecaopleiding en werkte als kok en kelner – en bij Blushing combineert hij dat met de kennis en (levens)ervaring die hij nu heeft. “Van zingen en optreden werd ik niet gelukkig en van Blushing wel, zo simpel is het.” De overwegend ‘healthy’ producten op de kaart zijn heerlijk, maar vooral heilzaam en bijna altijd biologisch. Blushing is een succes, zowel bij Blaricummers als buitenlui. Zo’n succes zelfs dat er inmiddels nog twee vestigingen zijn geopend; in Amsterdam en in Rotterdam.

Foto: Willemijn van der Eijk

Gordon, die zich met alles bemoeit, rijdt regelmatig het ‘driehoekje’. We kunnen dus gerust spreken van een succesvolle horecaketen, met zelfs een centrale keuken in Aalsmeer waar alle producten vers worden bereid. Blussing staat voor ‘blozend en blakend van gezondheid’ en Gordon, die tegenwoordig zelfs helemaal vegan eet, is hiervoor wel het beste uithangbord: hij ziet er geweldig uit. En daar vinden wij dan weer wat van.

Blushing, Huizerweg 4, Blaricum. www.enjoyblushing.com
info@enjoyblushing.com

7 november 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.