Wonen & Lifestyle

Hotspot: Blaricumse Haarzaak

Sommige kleine meisjes weten al van jongs af aan dat ze kapster willen worden. Zo ging dat dus niet bij Marieke, want die had geen flauw idee. Een beroepskeuzetest wees haar destijds deze richting op en die test bewijst vandaag de dag in Blaricum z’n gelijk.

Foto: Willemijn van der Eijk

De van oorsprong Larense Marieke is kapster in hart en nieren. Zo’n kapster van wie mensen zeggen: ‘Zij is de enige die aan mijn haar mag komen.’ Marieke en haar twee collega’s nemen echt de tijd voor je, hoe druk het ook is. Dat is, naast het feit dat ze hun vak zo goed verstaan, voor veel mensen reden om naar Blaricum te komen, want waar vind je dat nog? Bij de Blaricumse Haarzaak zijn ze bovendien altijd up-to-date als het gaat om de nieuwste technieken en de laatste haarmode en dat trekt klanten tot ver over de dorpsgrenzen.
Boven de kapsalon vind je Blaricumse Schoonheid, waar Kimberley de scepter zwaait. Handig: voor een totale make-over kun je dus op één en hetzelfde adres terecht. Gooiers zijn blij dat ze voor een top kapper niet naar de grote stad hoeven, maar gewoon lekker om de hoek terecht kunnen.
Maar ook de oorspronkelijke Blaricummers die niet van poespas houden, komen graag bij Marieke en haar team. Als het gaat om dorpse integratie is de Blaricumse Haarzaak een schoolvoorbeeld; in twee jaar tijd is de zaak een echte dorpskapper geworden, maar wel een met ‘grootstedelijke’ kwaliteiten.

Blaricumse Haarzaak, Dorpsstraat 11b, Blaricum.
Telefoon: 035-7635303.

www.blaricumsehaarzaak.nl

7 november 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.