Food & Drinks, Nieuws

Blaricum Beach: hotspot terras in ‘t Gooi

Een heus strandpaviljoen; het moet toch niet gekker worden in het Gooi! Op het viezige hondenstrandje verrees dit voorjaar Blaricum Beach, onder de bezielende leiding van Marita Steenbeek en Erik Joosen. Die kennen we: zij exploiteren al jaren het Vitus-gebouw in Blaricum. Vrolijke aanpakkers zijn het, die weten van doorzetten. En bij dit project is dat wel nodig geweest. Toen duidelijk werd dat het ambitieuze plan ‘Blaricum aan Zee’ nog even op zich laat wachten, stelden de twee alles in het werk om – binnen zes weken! – het tijdelijke strandpaviljoen ‘Blaricum Beach’ neer te zetten. En dat lukte!

Allermooiste zonsondergang

Nu kunnen we dus toch al in 2019 in Blaricum genieten van heerlijke stranddagen aan het water. Met onder meer de ijsjes van IJssalon De Hoop (en geloof ons, die vind je niet overal!) en bitterballen van Heeren van Loosdrecht is het buitengewoon goed toeven op dit terras aan het strand. Het terras met de allermooiste zonsondergang van Blaricum, daar zal iedereen het over eens zijn.

Iedere dag geopend

Blaricum Beach is zeven dagen in de week geopend tot 21 uur (en de keuken tot 17 uur), al zal het op een mooie avond vast uitlopen. Marita en Erik werken met hun kinderen en alle werknemers kneiterhard om het iedereen naar de zin te maken, daar aan het Gooimeer. We zijn blij met onze strandtent, dus laat die volgende hittegolf maar komen!

Blaricum Beach, Stichtse Strand, Blaricum. Telefoon: 06-52372029. www.facebook.com/Blaricum-Beach

22 augustus 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.