Nieuws, Shoppen

Bier, BBQ, Van Bommel- event bij Hofstee schoenen in Laren

Op zaterdag 11 juni is het de hele dag BBB-dag bij Hofstee schoenen in Laren. Dit heeft niets te maken met het beruchte fitnessprogramma voor dames, maar is juist een evenement dat uitsluitend is bedoeld voor echte mannen, die er de hele dag hun hart kunnen ophalen aan Bier, Barbecue en – last but not least – Van Bommel schoenen.
BBB
Van 11.00 tot 17.00 uur is er een vakspecialist van Van Bommel aanwezig, die alles kan vertellen over het maakproces, de leersoorten, de verschillende modellen en pasvormen en het hedendaags ontwerptalent van Van Bommel.

Ondertussen houdt de barbecuemaster van Meatsaver, Stan Hofstee, het vuurtje smeulend en er is een biertje beschikbaar voor wie dorstig is geworden van alle informatie en misschien ook van het schoenen passen.

Hofstee Schoenen heeft voor deze dag een extra grote collectie in huis van de lijnen Van Bommel en Floris én heeft voor iedereen die deze dag een paar Van Bommels aanschaft een attentie in petto, waaronder natuurlijk een gratis onderhoudsmiddel en houten schoenspanners.

Kortom: BBB-dag is hét evenement voor iedere man die stevig in zijn schoenen staat, niet van winkelen – maar wel van een drankje en een hapje houdt – en er toch goed bij wil lopen.

7 juni 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.