Nieuws, Wonen & Lifestyle

B&B ‘Het Hof van Laren’ beste van Nederland?

Wie wordt het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016? Drie accommodaties in Noord-Holland, Overijssel en Limburg maken kans op deze titel. Stichting Bed & Breakfast Nederland, de organisatie achter het Nederlandse B&B classificatiesysteem, roept de winnaar uit op woensdag 8 juni.
Schermafbeelding 2016-05-04 om 10.13.07
De genomineerde accommodaties zijn: B&B ‘Het Hof van Laren’ in Laren, B&B ‘De Korhoen’ in Nijverdal en B&B ‘Comfortabel Rustpunt’ in Heerlen. Zij behaalden de meeste punten in de zogenoemde 5-tulpencategorie; de hoogste kwaliteitsklasse voor geclassificeerde bed & breakfasts. Daarnaast scoorden ze uitmuntende cijfers in de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl.

“De drie genomineerde B&B’s zijn exemplarisch voor de hoge kwaliteit die bed & breakfasts vandaag de dag bieden. Zeker in de kwaliteitsklasse van 5 tulpen is het niveau van de geboden faciliteiten, uitstraling en service vaak indrukwekkend”, zegt Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Alleen met de grootste toewijding kun je in deze klasse de top bereiken. De genomineerde eigenaren willen hun gasten het allerbeste bieden en daarvoor is geen moeite te veel. Die inzet wordt weerspiegeld door de enthousiaste reviews van gasten.”

bron: bedandbreakfast.nl

4 mei 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.