Nieuws, Shoppen, Tam Tam

Bye Bey Barneveld Zaken

Ook voor ons kwam het als donderslag bij heldere hemel: Barneveld Zaken in Bussum sluit na bijna honderd jaar de deuren. De winkel is een begrip en vele Bussumers – en andere Gooiers – zijn er bijna opgegroeid. De zusjes Jitske Roselaar-Barneveld en Wilma Barneveld schitteren, voor de laatste keer, in het winternummer van Gooische Tam Tam Magazine, als hotspot op de Huizerweg in Bussum Hieronder vind je het artikel. Barneveld Zaken blijft open “totdat we leeg zijn”.

Barneveld Zaken

Jitske Roselaar-Barneveld (links) en Wilma Barneveld

Een feest

Van aardappelschilmesje tot bankstel, van nagellak tot gordijnen op maat, van lederwaren tot gietijzeren braadpannen; je vindt het bij Barneveld Zaken. Rondlopen in deze winkel is altijd een feest, met welk doel je er ook komt. Je kunt er je hart ophalen aan de prachtig gedekte tafels, de interieurafdeling en de uitgebreide linnenshop, voor onder meer op maat gemaakte tafelkleden. De ruime en uitgebreide kookwinkel in het souterrain is een eldorado voor elke kok (inclusief de vakman!) en de bescheiden collectie mode is vaak zelfs voor de vaste klanten een aangename verrassing.

Betaalbaar

Bij Barneveld slaag je zonder twijfel voor een smaakvol cadeau en originele presentjes die, en dat mag wel eens gezegd worden, vaak heel betaalbaar zijn. Hoogwaardige kwaliteit en ouderwetse service zorgen ervoor dat deze winkel al bijna honderd jaar een hotspot is. Hier vind je nog dat ene onderdeel voor die oeroude maar onverwoestbare pan en mocht het niet op voorraad zijn, dan wordt het voor je besteld. Barneveld heeft onder meer Tunesisch aardewerk, Stoneware serviezen, Le Creuset pannen, een grote collectie Villeroy & Boch, Alessi, Schott Zwiesel, Keltum bestek, nachtkleding (ook die fijne herenbadjassen waar je stad en land voor afloopt), O.P.I. nagellak (vrijwel alle kleuren), prachtige kaarten en kalenders, de mooiste zijden bloemen, sieraden en zelfs tafels, banken en verlichting.

Barneveld Zaken, Noorderweg 1a/hoek Huizerweg, Bussum. Telefoon: 035-6919157.
www.barneveldzaken.nl

26 januari 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.