Kinderen, Nieuws, Reizen

Dit kan wél: autopuzzeltocht met de kids

Massaal ontdekten we deze zomer hoe mooi ons eigen landje eigenlijk is. Niet zo gek dus dat autopuzzeltochten als gezinsuitje aan populariteit flink toenemen. Een beetje terug naar vroeger, toen we op avontuur gingen met het hele gezin in het kleine autootje van papa. En op de achterbank puzzels oplossen!

Coronaproof uitje

Middenin de corona-tijd bracht Fort Evenementen uit Weesp de eerste ‘Fort Family Rally’ online. Een bijzondere autopuzzeltocht door Gooi & Vechtstreek. Het was meteen een succes; veel mensen hebben de tocht gedownload en gedaan. Een coronaproof gezinsuitje: je kunt tóch de deur uit en op een veilige manier een leuke dag beleven. Leuk en leerzaam voor de kids, die vanaf de achterbank de mooiste plekjes in eigen land ontdekken en onderweg grappige puzzels oplossen, vragen beantwoorden en auto-bingo spelen!

Diverse routes

Ken jij Gooi & Vechtstreek op je duimpje, of zijn er toch nog verrassingen voor jou? Je ontdekt het met deze leuke puzzeltocht, waar echt werk van gemaakt is. Bovendien is het een enorm fijn avontuur voor de kinderen. En er zijn inmiddels nieuwe autopuzzeltochten ontwikkeld, dus de herfstvakantie komen we ook wel door. Elke dag één: de kastelenroute, de Dam Tot Dam route of de Nieuwe Hollandse Waterlinie Route bijvoorbeeld. Overigens: je kunt ook een puzzelroute op maat laten maken. Thema, vragen en puzzels zijn dan helemaal aangepast aan je bedrijf. Topuitje, om de moed er bij de medewerkers in te houden!

Korting voor Gooische TamTam

Voor deze puzzeltochten hoef je geen ervaren rallyrijder te zijn, al zorgt het bolletje-pijltje-systeem voor de navigatie (uit de rallysport) misschien wel eens voor een verkeerde afslag. Dat maakt het alleen maar leuker. Een handig instructiefilmpje op de site zorgt dat iedereen goed voorbereid op weg kan en het roadbook staat gelukkig vol aanwijzingen om de weg naar de finish weer gauw te vinden.

De verschillende autopuzzeltochten duren circa 3 uur en kunnen gestart worden op elke dag/tijd van de week. De prijs is € 19,50; lezers van Gooische TamTam krijgen korting op de route voor Gooi & Vechtstreek! Gebruik bij het boeken kortingscode: GTAMTAM15. www.autopuzzeltocht.nl

13 oktober 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.