Agenda

Arthur Japin en Maartje Paumen bij Boekhandel LOS

Komend weekend zullen twee schrijvers boekhandel LOS in Bussum bezoeken.

arthur japin bij LOS

Arthur Japin

Op zaterdag 16 december 2017 komt de sympathieke auteur Arthur Japin naar het Gooi, om zijn nieuwe, historische roman Kolja te promoten. Hij is te gast bij boekhandel LOS op de Nassaulaan in Bussum. Hier geeft hij van 14 tot 15 uur een kleine lezing over zijn nieuwe bestseller. Kolja vertelt het verhaal van een dove jongen, die op sleeptouw wordt genomen door Tsjaikovski, de wereldberoemde componist. Als de laatste onverwacht overlijdt, twijfelt Kolja meteen aan de officiële doodsoorzaak cholera. Hij heeft drie dagen om de waarheid te achterhalen. Kolja is gebaseerd op feiten. De lezing van Arthur Japin is op de eerste etage en de toegang is gratis.

 

maartje paumen bij LOS

Maartje Paumen

De volgende dag komt hockeyster Maartje Paumen naar Bussum, om haar boek ‘Paumen, altijd tot het uiterste’ te signeren. Zij is zondag 17 december 2017 van 14 tot 15 uur bij boekhandel LOS. Maartje, die gerust een van de beste hockeysters ter wereld genoemd kan worden, heeft een openhartige biografie geschreven. Ze vertelt in het boek hoe ze in Limburg begon als jonge linksback, over haar coming-out en hoe ze door haar winnaarsmentaliteit, mentale weerbaarheid en ongekende inzet crises overwon en de top bereikte. Paumen won goud op de Olympische Spelen in 2008 (Beijing) en 2012 (Londen), werd twee keer wereldkampioen en drie keer Europees kampioen. Met HC ‘s-Hertogenbosch won ze tien keer de landstitel en negen keer de Europa Cup I. Ze kwam 235 keer uit voor het Nederlands elftal en scoorde 195 keer. Ze is topscorer aller tijden op de Olympische Spelen, net als in Oranje, de Champions Trophy en de hoofdklasse.

Wintereditie 2017/2018 Gooische Tam Tam Magazine

En als je dan tóch bij Boekhandel LOS bent, kun je meteen de wintereditie van Gooische Tam Tam Magazine meenemen (inderdaad: meenemen. Gratis dus!), die aanstaande donderdag 14 december 2018 zal verschijnen!

 

 

 

12 december 2017

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.