Nieuws, Wonen & Lifestyle

Art Laren met Kunst op de Brink

Onder het motto ‘Kunst op de Brink’ vindt Art Laren 2016 dit jaar al voor de 21e keer plaats. Van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni wordt onder de bomen van de Larense Brink moderne eigentijdse kunst getoond.
art laren 2016
Er zullen 31 zorgvuldig geselecteerde galeries aan het evenement zullen deelnemen. Er wordt een speciale plaats ingeruimd voor Windkunst. Werk van zo’n 120 kunstenaars zal er te zien zijn. De beurs is geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur.  Toegang is gratis.

De kunstwerken worden in paviljoens gepresenteerd, die zijn opgesteld onder de bomen van de Larense Brink. Deze combinatie is uniek in de kunstwereld en zorgt  voor een bijzondere sfeer.

Ook is er weer bijzondere aandacht voor de catering. Door de bijzonder gezellige sfeer wordt deze beurs in Laren altijd druk bezocht door kunstliefhebbers uit heel Nederland.

Extra feestelijk is de Gooise Haring Party die op 17 juni om 17:00 uur wordt gehouden, waar galeriehouders, kunstenaars, kunstliefhebbers, media en politici elkaar  ontmoeten. Afgelopen jaar kwamen 250 mensen naar de Larense Brink om een harinkje te prikken. Nu zijn er 700 haringen ingekocht, want de organiserende Kiwanis Club Laren verwacht heel wat meer gasten.
haring art laren
Art Laren is gratis toegankelijk, maar voor het nuttigen van een haring en een paar drankjes moeten wel muntjes worden gekocht. De netto-opbrengst gaat namelijk naar de bouw van een kinderhospitaal in Zambia, initiatief van de Larense onderneemster Angeli van de Kerkhof. De haring party wordt gehouden van 17:00 tot 20:00 uur.

bron: Larensbehoud

15 juni 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.