Nieuws

Argentijn Schwartzman naar Melkhuisje Masters

 

Diego Schwartzman heeft zijn deelname toegezegd aan de eerste editie van de Melkhuisje Masters Hilversum die op 18, 19 en 20 mei wordt gehouden. De 24-jarige Argentijn is daarmee de derde speler na de Nederlandse nummer 1, Robin Haase en Denis Istomin uit Oezbekistan die het driedaagse evenement op ’t Melkhuisje opluistert.

Diego Schwartzman

Foto: Melkhuisje Masters

Voorbereiding Roland Garros

Schwartzman heeft gravel als zijn meest geliefde ondergrond. De landgenoot van onder anderen Juan Martin del Potro veroverde zijn enige ATP-titel tot nu toe vorig jaar op het gemalen baksteen van Istanboel. In 2016 stond hij overigens ook nog in de eindstrijd van het hagelnieuwe ATP-indoortoernooi van Antwerpen waarin de Franse wereldtopper Richard Gasquet te sterk was. Hij kan dus op meerdere baansoorten uit de voeten. Zijn hoogste positie op de ATP-wereldranglijst bereikte Schwartzman begin april: 41. Schwartzman bereidt zich net als Haase en Istomin in Hilversum voor op Roland Garros. De Argentijn beschouwt de Franse Open in Parijs als de ultieme uitdaging en het toernooi waar hij het liefst tot grote hoogte zou stijgen. In het meest recente nummer van Gooische Tam Tam Magazine lees je meer over de Melkhuisje Masters en de geschiedenis van het legendarische tournooi op het Melkhuisje.

 

9 april 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.