Nieuws, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Flowers & Fashion: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt. Wij namen een kijkje bij de dames van Flower & Fashion!

flowers en fashion

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

flowers en fashion

(Foto: Bob Awick)

Mooiste boeketten

Saskia en Hilda hebben het goed begrepen: van flowers en fashion wordt een mens gelukkig. Dus zitten ze samen in het mooie hoekpand in Naarden-Vesting, verhuisd vanuit een locatie iets verderop. Saskia maakt de mooiste boeketten van seizoensbloemen – het Vestingboeket is al jaren een hit – en weet overal het leuke uit te pikken. Overigens niet alleen bloemen, maar ook geweldige IHR-servetten, mooie kaarsen, bijzondere vazen, kleurrijk linnengoed van Roza Blue, de waanzinnige Looplabb-leesbrillen en prachtig verpakte zeepjes, om maar wat te noemen. Wie wil, kan bij Saskia een abonnement afsluiten, om wekelijks, tweewekelijks of maandelijks verzekerd te zijn van de mooiste boeketten.

Unieke stukken

Hilda heeft ook al zo’n verfijnde smaak en bij haar uit zich dat vooral in haar collectie mode: kleding voor vrouwen die bewust kiezen voor kwaliteit en hun eigen stijl nastreven. Dus vind je hier gave merken als Rosemunde, LaSalle, Japan TKY, Ilse Jacobsen, Kyra&Ko, het Belgische Xandres en Inti: handgebreide alpaca truien en vesten, waarin vermeld staat wie het kledingstuk heeft gebreid. En, hosanna, een uitgebreide collectie Oroblù beenmode, dat is altijd fijn om te weten. Bovendien importeert Hilda zelf unieke stukken uit India, die helemaal ‘de bom’ zijn.

flowers en fashion

(Foto: Bob Awick)

Mini-warenhuis

Hilda en Saskia vormen al sinds 2014 een team, met dus ieder hun eigen specialisme – Saskia de bloemen en de cadeau-artikelen, Hilda de mode. Ze vullen elkaar ongelofelijk goed aan en dat maakt van Flowers & Fashion een heerlijk mini-warenhuis, waar je ogen tekort komt en altijd slaagt.

 

 

Hier vind je meer over Flowers & Fashion:

Marktstraat 3, Naarden-Vesting

Juffertje in ’t Groen
Telefoon: 06-24431-205
www.juffertjeintgroennaarden.nl
@saskia.juffertje

Jill Fashion & More
Telefoon: 06 – 51210053
www.jillfashionandmore.nl
@jillfashionandmore.nl

7 augustus 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.