Agenda, Wonen & Lifestyle

55 KUNSTENAARS IN 11e ATELIERROUTE LAREN

In het weekend van 21 en 22 mei vindt voor de elfde keer de Atelierroute Laren plaats. Maar liefst 55 kunstenaars laten het werk zien dat zij het afgelopen jaar hebben gemaakt. Beelden, schilderijen (figuratief en abstract) , pen- en kleurpotloodtekeningen, pastels, foto’s en prachtige sieraden van glas zijn allemaal te bewonderen tussen 11.00 uur en 17.00 uur in verschillende kleurrijke ateliers.
Cover 11 Art Magazine Laren 2016
Kunstenaars die niet over een atelier beschikken stellen hun werk ten toon in de Johanneskerk, bij Notaris de Boer, Muziekcentrum Schering & Inslag en restaurant George  L.A. Verder is er een overzicht gemaakt van de deelnemende kunstenaars die u in het Brinkhuis kunt bekijken. Daar zijn ook nog extra-exemplaren van het Art Magazine Laren, de dikke 84 pagina’s tellende full colour  glossy die afgelopen week gratis huis-aan-huis is verspreid.

Bij de 11e Atelierroute krijgt iedereen evenveel kans zijn of haar talent te uiten: hét uitgangspunt van het bestuur van de Atelierroute Laren dat twee jaar geleden besloot een ballotage voor deelnemende kunstenaars achterwege te laten. Deze nieuwe visie werd door het publiek massaal omarmd en de bezoekersaantallen namen nog meer toe.

Geniet dus van de verbeeldingen van  55 kunstenaars die het niet kunnen laten. De werken zijn te koop tegen zeer betaalbare prijzen!

Schermafbeelding 2016-05-14 om 10.40.25

14 mei 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.