Agenda, Kunst, Nieuws

Familieconcert in Muziekcentrum van de Omroep

Zin in zilte haren op zondagochtend? Kom dan op 13 november naar het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) aan de Heuvellaan in Hilversum. Hier wordt van 11 tot 12 uur een concert gegeven door de musici van het ensemble Lumaka. Het thema is: ‘Zee en Zeevaarders’ en je wordt meegenomen op wereldreis over de wereldzeeën. Wat kun je verwachten? Avontuurlijke stukken, ingeleid door oud-klarinettiste Nanette Bakker, met dromerige titels als “Reis naar het land van Teder”  of “Toward the Sea”, opgedragen aan de mensen die tegen de walvisvaart zijn. Een leuk concert voor het hele gezin en bovendien gratis toegankelijk voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar.

Familieconcert mco

Ensemble Lumaka

Monster aan voor een muzikale reis

In de ruime concertzaal waar iedereen goed zicht heeft, staan stoelen waar je lekker met je benen kunt bungelen en heerlijk weg kunt dromen. De musici van Lumaka (strijktrio, harp en fluit) nemen je mee op zeereis met een afwisselend zoutwaterprogramma voor alle leeftijden. De gedichten van scheepsarts Slauerhoff dobberen er doorheen. Ensemble Lumaka gaat nog een stap verder, want de componisten uit dit programma zijn zelf de oceanen over gevaren, naar verre landen. En dat ga je zeker horen! Het Muziekcentrum van de Omroep vind je op de Heuvellaan 33 in Hilversum. Kaarten kosten € 17,50 en kinderen en jongeren t/m 18 jaar betalen dus helemaal niets. Reserveren kan hier.

5 november 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.