Agenda, Nieuws

23 december Anton’s Foute Kersttruienborrel

Anton’s Foute Kersttruienborrel

Op vrijdag 23 december organiseert Gastrobar ANTON de gezelligste kerstborrel van ‘t Gooi. Uiteraard met fotoshoot met leuke kerstman of kerstvrouw op de arrenslee!
Zorg dat je er op tijd bij bent i.v.m. een beperkte capaciteit!

schermafbeelding-2016-11-14-om-19-09-43

Dresscode: Foute Kersttrui!
Geef HIER aan dat je erbij bent

 

Het is koud, het is donker maar dat is niet erg: de kerst komt eraan! Wat is leuker dan je helemaal in de kerstsferen te storten met een lekkere warme kersttrui? Je kan gaan voor de ‘foute’ kersttrui of een stoere kersttrui. De foute kersttrui brengt natuurlijk de gezelligste sfeer met zich mee. Denk aan rendieren, kerstmannen of een afdaling van de piste. Met een foute kersttrui breng jij instant sfeer in een gezelschap. Ook kan je zelf alleen maar vrolijk worden als je in de spiegel kijkt. Wil je later in het jaar even dat kerstgevoel koesteren, draag dan gewoon deze trui! De herinnering brengt je direct terug naar de warmte en saamhorigheid. Een gevoel dat je goed met deze Foute Kersttruienborrel kan stimuleren.

14 november 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.