Agenda, Food & Drinks, Nieuws

2 VSOP edities voor in de agenda!

Gewaardeerde Borrelaar, Niet 1, maar 2 VSOP Vrijdagborrels staan weer genoteerd! Wij nodigen je daarom van harte uit op onze VSOP Borrels, op vrijdag 8 juli bij GOOILAND te Hilversum en vrijdag 2 september, ook in Hilversum, op de Vrijdag Borrel & Foodie Fest.
vsop dak terras
De heren van de organisatie kregen het verzoek om toch vooral nog vóór de zomervakantie een VSOP Borrel in te plannen en zo geschiedde. En natuurlijk kan een VSOP ook niet ontbreken op de agenda vlak na de vakantie.

Vrijdag 8 juli is de aanvang om 18.00 uur. Het dakterras zal weer open zijn en de mannen van Meatsavers, de Gouden Ton & Van Dobben zullen ook act de presence geven.

Vrijdag 2 september is de aanvang ook om 18.00 uur. Naast de vertrouwde borrel en muzikale invulling zijn er meer dan tientallen tot eettent verbouwde campers, dubbeldekkers & busjes die serveren pizza’s, verse soepen, verfijnde visgerechten, smoothies en veel meer lekkers.
Schermafbeelding 2016-06-09 om 11.41.52
Waar staat de VSOP ook alweer voor? De VSOP-borrel is bedoeld voor gezellige, ondernemende personen die positief in het leven staan en genieten van de geneugten des levens. Vrijheid blijheid! We hebben GEEN Goldmemberships, GEEN VIP-ruimtes, GEEN nieuwsbrieven, GEEN polsbandjes, GEEN lifestyle elementen, GEEN verschijningsplicht, GEEN gastenlijst, GEEN fotografen, GEEN wachtrijen & GEEN collectes. De enige ‘verplichting” is je consumpties afrekenen.

Voor 21.00 uur entree gratis. Na 21.00 uur 10,- euro entree inclusief 2 consumptie munten. Foodie Fest is gratis toegankelijk.

Natuurlijk is je partner, vriend, vriendin of gezellige collega ook van harte welkom want de VSOP is voor alle ondernemende personen die genieten van de geneugten des levens!

We rekenen op je gezelligheid!

9 juni 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.