Nieuws, Wonen & Lifestyle

17e Gooische Rally op 11 september van start

Op zondag 11 september vindt de 17e Gooische Rally plaats. Gooische Rally is een initiatief van Lionsclub Blaricum Laren. De opbrengst gaat dit jaar naar de voedselbank naarden bussum, Stichting Droomboom en de Benjamin Foundation. Het belooft weer een spectaculair schouwspel met veel prachtige oldtimers van voor 1975 te worden.
Rally blaricum 3
De Gooische Rally is een uitdaging voor automobiel en equipe. Volgens festival voorzitter Herman Weulen wordt de rally dan ook wel eens vergeleken met de beroemde Italiaanse Mille Miglia vanwege de kwaliteit van de klassiekers. Dit jaar zal het event bovendien een bijzondere culinaire omlijsting krijgen. Wat dat is houdt de organisatie nog even onder pet.
Rally blaricum 2
Vanaf 09.00 uur worden de klassiekers opgesteld in de oude dorpskern van Blaricum. De rally start om 11 uur, vanaf 15.30 worden ze weer terug verwacht. In de tussenliggende periode is er in Blaricum van alles te te beleven zoals het ‘Ringsteken voor Dames in Cabrio’s’, muziek en de Smaak van Blaricum.
Rally blaricum 1
Bezitters van oldtimers kunnen zich inschrijven via http://gooischerally.com/inschrijven-deelnemers.

18 mei 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.