When Harry met Sally zaterdag in Singer Laren

19 januari 2012

19 jan – Laren – De film When Harry met Sally met Meg Ryan en Billy Crystal is één van de meest geliefde romantische filmkomedies aller tijden. Isa Hoes (De Gelukkige Huisvrouw) en Daniel Boissevain (Gooische Vrouwen) treden in hun voetsporen in een toneelversie van dit humoristische commentaar op vriendschap, relaties en andere liefdesongemakken uit de moderne tijd.

When Harry met Sally, het prachtige liefdesverhaal over een man en een vrouw die elkaar steeds maar weer tegenkomen en niet zien dat ze voor elkaar gemaakt zijn, is op 21 januari om 20.15 uur te zien in Singer Laren.

Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1989, maar in een heel nieuw jasje gestoken. Alhoewel het verhaal is herschreven voor het theater, levert het nog steeds humoristisch commentaar op vriendschap, relaties en andere liefdesongemakken.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


1 + = 9

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>