Agenda, Uitgaan

VSOP-borrel in Gooiland op 22 september 2017

Gooiland VSOP

Op vrijdag 22 september 2017 is het weer zo ver: een nieuwe VSOP in samenwerking met Gooiland.

VSOP: vrijheid, blijheid

Waar staat de VSOP ook alweer voor? Het is de afkorting van ‘Vrijdag-Samen-Op-Pad’. De VSOP-borrel is bedoeld voor gezellige, ondernemende personen die positief in het leven staan en genieten van de geneugten des levens. Vrijheid, blijheid! Er zijn geen Goldmemberships, geen VIP-ruimtes, geen nieuwsbrieven, geen polsbandjes, geen lifestyle elementen, er is geen verschijningsplicht, geen gastenlijst en er zijn geen wachtrijen en geen collectes. De enige ‘verplichting’ is dat je je consumpties moet afrekenen.

Gratis entree tot 20 uur op de VSOP-borrel

VSOP-borrel in GooilandDe VSOP van 22 september begint om 18 uur. Voor 20.00 uur is de entree gratis en na 20.00 uur betaal je € 10,- euro entree, maar krijg je meteen een dranken-munt cadeau. De organisatie, zoals altijd in handen van Jeroen van Kooten en Jan Willem Schermerhorn in samenwerking met Gooiland, zorgt voor de nodige bittergarnituur en muziek.

Uiteraard is je partner, vriend, vriendin of gezellige collega ook van harte welkom.
Parkeren kun je in de Gooiland Parkeergarage op de Koningshof 1 in Hilversum. Wil je blijven slapen? Dat kan ook. Hotel Gooiland is verbouwd en heeft tegenwoordig prachtige kamers! Reserveren kun je hier.

17 september 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.