Agenda, Food & Drinks, Kinderen, Nieuws

Vierde Wereld BBQ in Bussum

Het is zondag 14 mei alweer de vierde editie van een prachtig initiatief: de Wereld BBQ in Bussum. De gemeenschap is er vooral bij gebaat als mensen elkaar kennen. Dat was, in 2014, de belangrijkste motivatie voor de organisatoren van deze bijzondere ‘barbecue’ op de Groene Long in Bussum. En eigenlijk is dat nog steeds niet veranderd. Hoe leer je elkaar beter kennen dan met elkaar te eten? Ruim 23 cateraars zullen aanwezig zijn met gerechtjes uit de hele wereld, waarbij er voor ieder wat wils te vinden is. Halal, kosher of gewoon een frietje: het is er allemaal. Veel van de gerechtjes kun je vinden op de Facebookpagina van de Wereld BBQ. Voor slechts € 1,- en € 1,50 zijn er hapjes te krijgen en ook de drankjes zijn zo betaalbaar, dat je niet zelf je drinken hoeft mee te nemen. Behalve eten is er ook volop vermaak voor de kinderen.

Wereld BBQ  Verbindend karakter

Om het verbindende karakter van de Wereld BBQ nog eens te benadrukken, zullen er twee prachtige projecten zijn, waarbij ‘samen verbinden’ en ‘samen creëren’ centraal zullen staan. Wat die precies zijn, wordt pas zondag onthuld. Ook burgemeester Han ter Heegde zal, samen met een aantal wethouders,  acte de présence geven en meewerken aan het communicatieproject.

 

Wereld BBQ

 

Moederdag

Iedere inwoner is welkom op de Wereld BBQ. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een kleedje of een stoel, wellicht een uitklaptafeltje en een partytent en als je zin hebt: een muziekinstrument. Omdat het moederdag is, staat deze zondag natuurlijk in het teken van onze moeders. Die hoeft vandaag sowieso niet af te wassen!

Wereld BBQ

 

Welkom!

Kom met je kinderen, familie, buren, vrienden en bekenden naar de Wereld BBQ in Bussum op de Speelweide De Ruijterlaan (De Groene Long), de zijweg van de Ceintuurbaan richting de hei.

Gedeeld
11 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.