Agenda, Kunst, Nieuws

Bestsellerschrijver Deon Meyer komt naar Laren

De bekroonde Zuid-Afrikaanse bestsellerauteur Deon Meyer komt naar Nederland in het kader van de Spannende Boeken Weken, waarvoor hij het geschenkboek voor schreef. De Larense Boekhandel meldt trots dat het gelukt is de schrijver in Laren te ontvangen. Komende zaterdag, 10 juni, zal hij in de Johanneskerk worden geïnterviewd door auteur Carla de Jong.

Deon Meyer

Zuid-Afrika

Afgelopen februari was deze zeer innemende en boeiende auteur al te gast in Nederland ter gelegenheid van de opening van de tentoonstelling Goede Hoop in het Rijksmuseum, de eerste grote tentoonstelling over 400 jaar betrekkingen tussen Zuid-Afrika en Nederland. Deon Meyer werd die avond geïnterviewd over zijn werk en over de relatie tussen Nederland en Zuid-Afrika (Meyer studeerde geschiedenis en werkte als journalist bij Die Volksblad). Kirsten Pieterse van de Larense Boekhandel mocht bij deze speciale gelegenheid aanwezig zijn en kwam laaiend enthousiast terug. Vanaf dat moment heeft de boekhandel alles op alles gezet om de schrijver naar Laren te halen. 

Praktische informatie
Datum: zaterdag 10 juni
Tijd: 12.00 – 13.30 uur
Plaats: Johanneskerk, Naarderstraat 5 in Laren

Gratis kaarten zijn verkrijgbaar in de winkel of via info@larenseboekhandel.nl

Het aantal plaatsen is beperkt, wij raden aan snel een kaart te reserveren.

Gedeeld
6 juni 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.