Agenda, Nieuws, Uitgaan

Theaterstoel adopteren bij Singer Laren

Singer Laren start een benefietactie ‘adopteer een theaterstoel’. Op woensdag 6 september opent Singer Laren officieel de deuren van het nieuwe theater en de nieuwe centrale entree voor het museum, theater en beeldentuin. Tijdens het dorpsfeest op zondag 10 september wordt de opening gevierd met alle inwoners van Laren. Om de laatste kosten van de nieuwbouw te dekken is onlangs de benefietactie Adopteer een theaterstoel gestart. Inmiddels zijn 300 van de 400 stoelen ‘geadopteerd’.

Arthur & Lucas Jussen

De kosten voor het adopteren van een theaterstoel bedragen € 300,- en voor twee stoelen € 500,-. Als dank trakteert Singer Laren op donderdag 19 oktober iedereen die een stoel heeft geadopteerd op een feestelijke gala-avond in het nieuwe theater. Gasten kunnen in hun eigen stoel genieten van een optreden van de talentvolle pianisten Arthur & Lucas Jussen en van een verrassingsoptreden van een andere grote artiest.* Na afloop is er een feestelijke borrel. Daarnaast worden de namen van de gasten vermeld op een zaalplattegrond in het nieuwe gebouw en ontvangt iedereen een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen reverspeldje.

theaterstoel Singer Laren

 

Adopteer een theaterstoel

Heeft u interesse in het adopteren van een gloednieuwe theaterstoel dan kunt u contact opnemen met Singer Laren via theaterkassa@singerlaren.nl of bellen met 035 – 5393939.

*Het is niet mogelijk om op andere theateravonden uw ‘eigen’ theaterstoel te reserveren.

Gedeeld
12 augustus 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.