Kinderen, Nieuws

Spray Park De Biezem geopend

Op 21 juni is op de voormalige speelweide Spray Park De Biezem geopend. Een 120 m2 groot waterfestijn met verschillende spuitelementen, opgedeeld in drie zones, waarbij iedere zone geschikt is voor een bepaalde leeftijdscategorie kinderen. Het Park is toegankelijk voor kinderen van 2-12 jaar oud.

Interactief Spray Park

Interactief spelen is fantastisch om hersenen in ontwikkeling te stimuleren. De onverwachte plenzen en stralen water zorgen niet alleen voor verkoeling, maar ook voor dikke pret. De komende tijd zullen er nog enkele spuitelementen worden toegevoegd aan het Spray Park, zoals een waterkanon en andere vrolijke sprayelementen.Biezem Spray Park

Drie zones in het Spray Park

Het Spray Park is dus toegankelijk voor kinderen van 2-12 jaar, maar het is wel opgedeeld in drie zones, zodat ieder kind op zijn of haar manier wordt uitgedaagd.
• hoge activiteitszone: voor oudere kinderen die rennen, en elkaar nat willen spuiten;
• middel activiteitszone: voor kinderen die op hun gemak interactief willen spelen;
• peuter leer- en speelzone: voor hen die alles vanaf zestig cm. hoog of minder bezien.

Spray Park

Ligweide & Beachvolleybalveld

Lekker ontspannen kan gelukkig ook. Er is ook een nieuwe ligweide met een restobar. Daarnaast beschikt de ligweide over een nieuw aangelegd beachvolleybalveld van professionele afmetingen waar je heerlijk kunt Beach en/of Voetvolleyen. Ook staat er op de ligweide een groot houten speeltoestel voor de kinderen die het water even zat zijn. Het Spray Park is vrij toegankelijk bij aanschaf van een Dagkaart.

Meer informatie: www.debiezem.nl/spray-park.

Schapendrift 64
1251XH LAREN

 

Gedeeld
28 juni 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.