Food & Drinks

Michelinster voor Bussums restaurant Soigné

Vanmorgen vond de officiële presentatie plaats van de Michelin-gids 2016 in het DeLaMar theater in Amsterdam, waarbij een inhuldiging plaats vond van de chefs. Dennis  Jong en Frank Velthuyse, (beide eigenaar van restaurant Soigné) kregen vanmorgen in het theater te horen dat het restaurant een michelinster heeft gekregen voor 2016.
Schermafbeelding 2015-12-07 om 14.09.36
Daarmee is Soigné het enige restaurant in het Gooi met een michelinster. “ Wij zijn super trots! Jaar op jaar focussen wij op continuïteit en kwaliteit in ons restaurant. Dit jaar was het extra druk in verband met de realisatie van ons kookatelier. Inmiddels delen wij zelfs onze geheimen door middel van workshops Dat wij ook in 2016 beloond worden met een Michelinster zien wij als een grote eer.“ Aldus Frank Velthuyse, maître en mede-eigenaar van restaurant Soigné.

Soigné is begonnen in november 2007. Voor het jaar 2009 ontving het restaurant een “Espoir” van Michelin.  Voor het jaar 2010 ontving het voor het eerst een michelinster. Sinds die tijd heeft Soigné jaar op jaar een ster mogen ontvangen. (Nu het zevende jaar). In september 2015 is het restaurant gestart met de uitbreiding waardoor het haar ster deelt door middel van workshops. Tevens is het restaurant uitermate geschikt gemaakt voor private dining en catering.

Voor meer informatie:
www.restaurantsoigne.nl

7 december 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.