Wonen & Lifestyle

Marlin Grégoire en de kunst van het inrichten

Marlin Grégoire

Interieurontwerpster Marlin Grégoire is er de afgelopen weken enorm druk mee geweest. Een expositie over  de kunst van haar man  beeldhouwer Pépé Grégoire, modeontwerper Ronald Kolk en de schilder Albert Niemeyer in hun schitterende huis en atelier aan de Brink.

Salon Residence

Alles in het kader van de onlangs georganiseerde Salon Residence in Singer Laren waar 20 van Nederlands beste interior designers het museum ‘metamorfoseerden’  tot een droomhuis. Haar eigen ‘kunst’ viel daardoor een beetje in het niet. Vandaar dat het weekend van zondag 4 oktober helemaal in het teken zal staan  van haar ‘ Kunst van het inrichten’. Marlin Grégoire houdt dan open huis tussen 11.00 uur en 17.00 uur.
marlinfoto: Leo Jansen

Ruim twintig jaar zit de bescheiden en goedlachse Larense in het vak. Een aantaldecennia realiseerde ze de meest creatieve ideeën voor een grote interieurketen in de kop van Noord-Holland. Marlin: “ 20 jaar heb ik  eigenlijk achter de schermen gewerkt. Maar 4 oktober wordt mijn dag!”, klinkt het vol zelfvertrouwen. Ze geeft die zondag ook een lezing.  “Er is veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken”, schetst ze de kern van haar lezing.  “Er zijn  verschillende wegen die naar Rome leiden. Het interieur moet alles zeggen over de mensen die er wonen en niet over de ontwerper dieingehuurd is.

Elke opdracht vraagt om een nieuwe visie en een andere benadering.  En daarvan laat ik dan ook nog eens de overtreffende trapzien.”  Marlin adviseert over het indelen en het gebruik van de ruimte, is o.a. dealer van Designers Guild dat de meest prachtige stoffenmerken op interieur-gebied zoals Elitis, Misia, Manuel Canovas vertegenwoordigt. Daarnaast adviseert ze over de juiste verhouding tussen meubels en licht. “Vaak ga ik met mijn cliënten op stap om hen te adviseren.”

Het open huis is op zondag 4 oktober, Brink 19, 1251 KS Laren tussen 11.00 uur -17.00 uur.

Voor meer informatie: www.marlin.maison.nl

30 september 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.