Wonen & Lifestyle

Liposuctie : derde locatie gratis bij Nationaal Huidcentrum

Liposuctie is een behandeling waarbij de lichaamscontouren worden verbeterd. Het te veel aan vet op het lichaam wordt  hierbij weggehaald. Liposuctie behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
iStock_11868847XL_vrouw_buik
Nationaal Huidcentrum is dé specialist op het gebied van liposuctie, onze methode wordt ‘tumescent liposculpture’ genoemd. Als één van de meest toonaangevende klinieken van Nederland bieden wij vele behandelmethodes aan, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Onze specialisten voeren deze behandelingen met een hoge klanttevredenheid uit.

Liposuctie met BodyTite
Een liposculpture behandeling kan in een meer of mindere mate resulteren tot huidoverschot. BodyTite biedt hier de oplossing voor. Tijdens de behandeling verwarmt BodyTite de huid en het onderliggende weefsel waardoor de huid verstrakt.

De behandeling
Bij liposuctie (liposculpture) maken we gebruik van een verfijnde techniek, waarbij een infiltratievloeistof de vetcellen losweekt waardoor deze beter verwijderd kunnen worden. Hierbij maken we gebruik van zeer fijne canules.
De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd.

Persoonlijk advies
Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend consult met onze patiëntcoördinator en de arts informeren en adviseren wij u graag. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen voor meer informatie : 088 – 425 10 00

Profiteer nu van onze aanbieding: Boek voor  1 november uw behandeling en ontvang de derde locatie gratis.

 

13 oktober 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.