Agenda, Nieuws, Wonen & Lifestyle

Workshops Kerstkransen en Kerstguirlandes bij Het Gooise Land

Wil je een mooie kerstkrans of kerstguirlande leren maken? Bij Het Gooise Land in Bussum worden er jaarlijks goedbezochte workshops georganiseerd. Je leert hier alles over de manier van binden en het maken van een mooie compositie.

Tafels vol groenGooise Land Bussum

Verwacht geen plastic paddenstoeltjes, want bij Het Gooise Land werken ze met mooie, verse en lang blijvende materialen. Tafels vol, want ze doen hier niet aan afgepaste bosjes. Er dus genoeg voor iedereen en een ruime keuze in de te gebruiken takken en bloemen. Handig hoef je niet te zijn: er is nog nooit iemand vertrokken met een lelijke krans of guirlande!

Nog maar enkele plekken

Er zijn vijf workshops gepland en op twee avonden is er nog plek: op vrijdag 9 en op dinsdag 20 december. De workshop duurt van 19.30 tot 22.30 uur. De avonden zijn altijd gezellig met een hapje en een drankje. Wees er snel bij, want vol is vol. Alleen als je met een groep van minimaal acht personen wil komen, probeert Monique er nog workshop bij te plannen. Aanmelden kan telefonisch via 035-6939742 of 06-41310840 (Monique), in de winkel aan de Vlietlaan 1-3 in Bussum, via de e-mail: info@hetgooiseland.nl of via de website.

 

 

22 november 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.