Agenda, Food & Drinks, Kinderen, Nieuws, Uitgaan

Jazz Marina op Jachthaven Naarden

Nog geen plannen voor vanmiddag? Ga dan naar Jachthaven Naarden, want vanaf 14.00 uur organiseert de jachthaven Jazz Marina. Een heerlijk zonnig havenfestival dat voor iedereen gratis toegankelijk is.

Jazz Marina

Live muziek, eten & drinken

Tijdens dit festival kun je genieten van live jazzmuziek. FlunkOut, Eva Surseine en Tender Blue zijn onder andere onderdeel van de leuke line-up. Ook zijn er diverse foodtrucks aanwezig met keuze uit pizza’s, verse vis, lamsrack en nog veel meer. Op het gezellige haventerrein vind je bovendien allemaal marktkraampjes.

Activiteiten op en aan het water

Je kunt kennis maken met de watersport door te varen in een sloep of te zeilen in een van de Randmeren boten, onder toeziend oog van deskundige instructeurs. Terwijl jij lekker ligt te relaxen op een van de loungebanken, kunnen de kinderen hun lol op: ze kunnen balanceren op een slackline en circusballen, longboarden op het haventerrein, een partij SUPpolo spelen of lekker ravotten in de waterballen. Verder staat er een luchtkussen, kunnen de kleintjes geschminkt worden en is er een goochelaar om ze te verbazen.

Gedeeld
20 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.