Agenda, Uitgaan

Huizerdag 2017: Voorproefje, muziek, braderie en kermis

Vanavond en morgen, 8 en 9 september 2017, vindt de 31ste editie plaats van de Huizerdag op het Oude Raadhuisplein en Plein 2000. Het thema van dit jaar is ‘Vleugje Hollands’ en als we naar buiten kijken, is dat wel een enorme vleug. Maar daar laten we ons natuurlijk niet door weerhouden.

Huizer Voorproefje

Straks start het traditionele Huizer Voorproefje op het Oude Raadhuisplein in ’t Hart van Huizen. Er is een hippe modeshow en je vindt er lekkere drankjes, hapjes, muziek. Voor de kids is er, net als vorig jaar, een heuse kindercocktailbar. Kijk hier voor het volledige programma!

Huizerdag 2017Huizerdag 2017

Zaterdag is het tijd voor de Huizerdag, die om 12:00 uur feestelijk wordt geopend met een recordpoging Zumba dansen met Sport City. Daarna vindt de aftrap plaats van de Nationale Sportweek. Het Sportplatform zal de hele dag op Plein 2000 aanwezig zijn en diverse sporten vertonen. Op het podium van Plein 2000 zal vanaf 13:00 uur  Battle of the Bands plaatsvinden. Diverse bandjes zullen met elkaar een muzikale strijd aangaan onder toeziend oog van een jury. Vanaf 12 uur kun je op Plein 2000 ook terecht voor de spectaculaire bungee trampoline, waar vier mensen tegelijkertijd tot wel tien meter hoog de lucht in kunnen springen.

Charles Karsters

DJ Charles

Braderie en kermis

Rondom het Oude Dorp is er een braderie en zijn er diverse oud-Hollandse kinderattracties, verdeeld over het Oude Raadhuisplein. Vanaf het podium zal Kent Hanson een muziekprogramma presenteren met diverse bands en optredens. Op de Naarderstraat draait de kermis dan al op volle toeren, want die is er tot en met zaterdag 9 september 23.00 uur. Als om 17:00 uur de activiteiten in het Oude Dorp van Huizen zijn afgelopen, verplaatst het evenement zich naar het Plein 2000 voor het avondprogramma. DJ Charles treedt hier op en zal gevolgd worden door de Perfect Showband. Deze feestelijke coverband speelt drie sessies op de avond. Hier vind je het complete programma van zaterdag.

Huizerdag 2017, Perfect Showband

Perfect Showband

Gedeeld
8 september 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.