Nieuws, Shoppen

Groot aan de Brink bestaat 20 jaar

Dat mensen uit alle windstreken komen shoppen in Laren, is natuurlijk wel bekend. Een van de winkels die daarover kan meepraten is Groot aan de Brink. De winkel van Wilma Kwast bestaat deze maand 20 jaar, maar is nog zo vitaal als wat. Vorig jaar heeft de winkel een flinke metamorfose ondergaan, waarna de heropening met veel tamtam plaatsvond in aanwezigheid van de burgemeester en stylist Bastiaan van Schaik.

Groot aan de Brink

Groot aan de Brink

Standaard maten ‘for great women’

Groot aan de Brink, de naam zegt het al een beetje, richtte zich aanvankelijk vooral op grote maten. Hoewel de maten – 42 tot 54 – hetzelfde zijn gebleven, ligt de nadruk hier nu niet meer zo op. Want, zoals Bastiaan van Schaik tijdens de heropening al zei: ‘De standaard maat in Nederland is maat 42’. Groot aan de Brink is dus vooral groot als het gaat om service en het assortiment. Kleding in het midden en hoge segment, met prachtige merken als Marina Rinaldi, Sallie Sahne, Xandres, Youk en Oska, maar bijvoorbeeld ook een uitgebreide hoeden-collectie en tassen van Hester van Eeghen en Myomy. Eigenaresse Wilma Kwast is ape-trots op haar zaak in het hartje van Laren. Met de slogan ‘Great fashion for great women’ ziet ze de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

 

Gedeeld
7 februari 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.