Ondernemen

FC Balbini, voor kleuters en peuters

Bij FC Balbini kun je op een leuke manier laagdrempelig kennis maken met bewegen en voetbal (van 3 t/m 5 jaar). FC Balbini is veel meer dan alleen een voetbal programma voor kleuters en peuters. Onze trainingen hebben een positieve invloed op uw kind wat veel verder gaat dan alleen het voetbalveld. Het resultaat? Kinderen met sterke fysieke & sociale vaardigheden en vol vertrouwen. En dat alles terwijl ze de tijd van hun leven hebben.
Balbini

FC Balbini is ontwikkeld op basis van drie pijlers:
•    Plezier: de wekelijkse training is het leukste moment van de week
•    Doelgerichte beweging: iedere training is professioneel opgebouwd om fysieke en sociale vaardigheden te ontwikkelen
•    Voetbal: voor zowel jongens als meisjes een populaire en laagdrempelige manier om kennis te maken met bewegen & sport

Programma
Het programma is ontwikkeld door Huis voor Beweging, de Nederlandse autoriteit als het gaat om jonge kinderen en beweging. Alle trainers hebben een sportopleiding en worden opgeleid door het Huis voor Beweging. www.huisvoorbeweging.nl.

Een training bestaat uit maximaal 10 kinderen met hun ouders. Alle ouders doen zelf ook actief mee in de trainingen van 45 minuten. Een FC Balbini training reeks bestaat uit 12 weken. Er zijn ieder seizoen twee reeksen van 12 weken; van september tot en met december en van januari tot en met april. De trainingen worden gehouden op indoor locaties en gaan altijd door.

Locaties
Kijk voor alle actuele locaties, beschikbare dagen en tijden op www.fcbalbini.nl

Meer informatie
Wil je graag meer informatie klik dan via de roze button direct door naar de website, stuur een email naar info@fcbalbini.nl of bel met 06-21517092.

26 augustus 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.